Onderhoudsvrije houten vloer woonkamer

Denkt u aan een nieuwe onderhoudsvrije houten vloer voor uw woonkamer? Een vloer die niet alleen stijlvol is, maar ook praktisch? Dan biedt Estante precies wat u zoekt.

Onderhoudsvrij en vloerverwarming

Met onze vloeren voor in de woonkamer kiest u niet zoals bij andere vloeren tussen warmte en onderhoudsgemak. Onze vloeren voor in de woonkamer zijn eenvoudig te onderhouden en zijn ook optimaal afgestemd voor gebruik met vloerverwarming.

Vloerverwarming voor in de woonkamer

Onze vloeren geven warmte optimaal door en zijn daarom geschikt voor toepassing in woningen met vloerverwarming. Ze verdragen een temperatuur tot maximaal 27 ℃. Geniet van een warme, comfortabele woonkamer zonder het gedoe van constant onderhoud.

Waarom Estante’s onderhoudsvrije vloer in uw woonkamer?

  • Onderhoudsvrij: U leest het goed, onze vloeren vergen nauwelijks onderhoud. Zeg vaarwel tegen schrobben, polijsten en het jaarlijkse groot onderhoud.
  • Eenvoudig te leggen: Dankzij onze innovatieve installatietechnologie is uw nieuwe vloer in een handomdraai gelegd. Geen gedoe met lijm, en toch een naadloze afwerking.
  • Vloerverwarming compatibel: Maakt u zich geen zorgen over koude voeten. Onze vloeren zijn perfect compatibel met vloerverwarming, waardoor u geniet van een extra laagje comfort.

Esthetiek en duurzaamheid in de woonkamer

  • Geluidsreductie: Een rustige woonkamer is een blije woonkamer. Geniet van minder geluidsoverlast dankzij onze ingebouwde geluidsreductie.
  • FSC Keurmerk: Kies met een gerust hart voor Estante. Onze houten vloeren zijn FSC-gecertificeerd, wat betekent dat ze afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen.

Extra voordelen voor uw woonkamer

  • Veelzijdige Designs: Of u nu gaat voor modern, klassiek of rustiek, we hebben een stijl die bij u past.
  • Lange Levensduur: Gemaakt om te blijven. Onze vloeren zijn slijtvast en blijven jarenlang mooi.

Vloerverwarming in de woonkamer

Onze vloeren hebben een onderlaag van kurk die zeer stil werk. U kunt deze vloeren echter nog stiller maken. Er dient dan een speciale , voor vloerverwarming geschikte, ondervloer ingepast te worden. Op die manier bespaart u een geluidsreductie van 10 db.

Neem de volgende stap voor uw woonkamer

Benieuwd hoe een Estante vloer eruit zou zien in uw woonkamer? Bezoek onze showroom voor een persoonlijke ervaring of vraag een gratis staal aan. U bent ook van harte welkom om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Kies voor gemak, kies voor kwaliteit, kies voor Estante. Met onze onderhoudsvrije vloeren wordt uw woonkamer de plek waar iedereen wil zijn.

Contact

Neem vandaag nog contact op met ons voor een offerte. Bij Estante zorgen we ervoor dat uw vloer in de woonkamer aan al uw wensen voldoet. U verdient immers niets minder.

Dankzij Estante wordt het kiezen van de juiste vloer een zorgeloze ervaring. We bieden u niet alleen een vloer voor in de woonkamer, maar een complete woonbeleving.

Onderhoudsvriendelijke vloer

Een onderhoudsvriendelijke vloer speelt een belangrijke rol in het design van uw woning. U wilt natuurlijk dat deze onderhoudsvriendelijke vloer zo lang mogelijk zijn pracht en ongeschonden staat behoudt. Zoekt u een eikenhouten onderhoudsvriendelijke vloer die...

Onderhoudsvrije houten vloer smalle plank

Bent u op zoek naar onderhoudsvrije vloer met smalle plank waar u minimale zorg aan hoeft te besteden en die tevens een elegante en authentieke uitstraling heeft? Een vloer met smalle plank is stijlvol en verrijkt uw woonomgeving. Met de onderhoudsarme smalle plank...

Onderhoudsvrije visgraat vloeren

U wilt uiteraard dat de houten visgraatvloer zijn charme en uitstraling behoudt voor de lange termijn. Bent u op zoek naar een visgraat vloer die minimaal onderhoud vereist en tegelijkertijd een authentieke en elegante uitstraling heeft? Dan moet u bij Estante zijn....

Onderhoudsvrije visgraat vloer voor appartement

Zoekt u de perfecte visgraat vloer voor uw appartement die luxe uitstraalt en gemakkelijk te onderhouden is? Een onderhoudsvrije visgraat vloer is het mooiste deel van het huis. Mits u natuurlijk wel de juiste visgraat vloer koopt. Wat dacht u van een onderhoudsvrije?...

Onderhoudsvrije houten vloeren met vloerverwarming

Bent u op zoek naar de perfecte vloer die naadloos aansluit bij uw wensen voor vloerverwarming, comfort, esthetiek en duurzaamheid? Onze onderhoudsvrije houten vloeren zijn speciaal ontworpen voor gebruik met vloerverwarming. Onderhoudsvrij en vloerverwarming Met onze...

Onderhoudsvrije houten vloer appartement

Heeft u ooit gedroomd van een onderhoudsvrije houten vloer in uw appartement die luxueus en eenvoudig te onderhouden is? Welkom bij Estante, waar we deze droom werkelijkheid maken met onze onderhoudsvrije houten vloeren. Lees verder en ontdek waarom onze vloeren...

Onderhoudsvrije houten vloer brede plank

Wilt u een onderhoudsvrije houten vloer die luxe uitstraalt, makkelijk te onderhouden is en ook nog eens duurzaam is? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Estante biedt u onderhoudsvrije brede houten planken vloeren die perfect voldoen aan al uw wensen. Een stijlvolle...

Onderhoudsvrije eiken houten vloer met Unifit X-Technologie

Heeft u altijd al gedroomd van een onderhoudsvrije eiken houten vloer, maar zag u op tegen de installatie? Dankzij Estante's revolutionaire Unifit X-technologie is dit niet langer een zorg. Ervaar de perfecte balans tussen luxe en gebruiksgemak, zonder concessies....