Er is binnen onze organisatie veel kennis van het gebruik van vloeren omdat wij al meer dan 20 jaar twee vloerwinkels hebben. Wij weten alles van moderne technieken zoals het verwarmen van huizen, vloerverwarming en kliksystemen.

Uw vloer is het pronkstuk van uw woning en u wilt naast de schoonheid ook weinig onderhoud aan de vloer hebben. Het is onze missie om consumenten gelukkig te maken met een houten vloer waar weinig onderhoud aan zit en die er toch fantastisch uitziet.

Vanuit ons landelijk hoofdkantoor in Amsterdam zorgen wij met vier personeelsleden voor advies en verkoop van onderhoudsvrije vloeren. Wij importeren de vloer zelf vanuit Europa. Dat betekent geen lange transporten over zee. Hierdoor zijn de kosten voor u als klant lager. Onze onderhoudsvrije houten vloeren zijn voorzien van het FSC keurmerk waardoor u ervan verzekerd bent dat u kwaliteit aanschaft.

Mede door de verkoop van vloeren vanuit onze twee winkels zien wij dat klanten graag een mooie vloer willen maar niet het onderhoud willen doen. Meestal kiest men dan een suboptimale oplossing zoals laminaat of PVC. Echter, met Estante heb je alles in één: een echte houten vloer, onderhoudsvrij en geschikt voor vloerverwarming.

De onderhoudsvrije vloeren van Estante kunt u gemakkelijk zelf plaatsen. Ze hebben namelijk een professionele klikverbinding. Hierdoor wordt het leggen van de vloer voor u een makkie.

De levertijd van onze vloeren ligt tussen de vier en zes weken nadat wij hem voor u bestelt hebben.

Duurzame houten vloeren
Gemakkelijk te installeren
Geschikt voor appartementen
Er is binnen onze organisatie veel kennis van het gebruik van vloeren omdat wij al meer dan 20 jaar twee vloerwinkels hebben. Wij weten alles van moderne technieken zoals het verwarmen van huizen, vloerverwarming en kliksystemen.

onze kracht

“Estante is gespecialiseerd in onderhoudsvrije vloeren. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met vloeren en helpen u graag.”

Over M2 Flooring

Estante is een exclusief online merk van M2 Flooring. Onze onderhoudsvrije houten vloeren zijn dus alleen via deze website te bestellen.

Wilt u zich oriënteren op laminaat of kurk, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Amsterdam Zuid-Oost. 

Meest gestelde vragen

Andere vragen?

De beste houten vloer

Met weinig tot geen onderhoud

Is Estante geschikt voor vloerverwarming?

Waarom heeft Estante vrijwel geen onderhoud nodig?

Hoe zit het met krassen?

Kan ik deze houten vloer zelf leggen?

Hoe lang kan de vloer zonder onderhoud?

Zijn er speciale schoonmaakmiddelen voor Estante houten vloeren?