Duurzame houten vloeren

Duurzame houten vloeren zijn helemaal ìn. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige duurzame houten vloeren en helpen u graag bij het nemen van een weloverwogen beslissing bij het kiezen van de juiste houten vloer. Nadat u uw keuze hebt gemaakt leveren wij de vloer binnen 4 tot 6 weken bij u thuis af.

Gegarandeerd duurzaam

Bent u op zoek naar esthetiek? Duurzame houten vloeren zijn een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een vloer die esthetisch aantrekkelijk is. Ze zien er gewoon goed uit en maken uw woning een stuk mooier. Daarnaast gaat een duurzame houten vloer lang mee en draagt het bij aan een duurzamere toekomst. Wij geven 15 jaar garantie op onze houten vloeren.

Duurzame houten vloeren

Wij vinden een kwalitatief hoogstaande duurzame houten vloer belangrijk. Vandaar dat wij ze voor u op maat maken. Wij leveren uitsluitend duurzame houten vloeren van FSC-hout.

Wat zijn duurzame houten vloeren?

Duurzame houten vloeren zijn vloeren die zijn gemaakt van hout dat afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. Het hout is op een verantwoorde manier geoogst en het bos wordt duurzaam beheerd, Zo wordt gezorgd dat het bos ook in de toekomst blijft bestaan.

Er zijn verschillende certificeringen die aangeven dat hout afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. Deze certificeringen omvatten het FSC- en PEFC-keurmerk. Door te kiezen voor een duurzame houten vloer draagt u bij aan het behoud van onze bossen en helpt u de impact van de houtindustrie op het milieu te verminderen.

Voordelen van onze duurzame houten vloeren

Wat zijn de voordelen van onze duurzame houten vloer voor u als klant?

Wij bieden veel voordelen aan duurzame houten vloeren. Wij sommen hier enkele van de belangrijkste voor u op:

  • Beter dan laminaat: onze duurzame houten vloeren zijn net zo onderhoudsvrij en duurzaam als laminaat. Onze vloeren zijn echter warmer en hebben een natuurlijker uitstraling.
  • Geschikt voor vloerverwarming: onze vloeren geven warmte optimaal door en zijn daarom geschikt voor toepassing in woningen met vloerverwarming. Ze verdragen een temperatuur tot maximaal 27 graden.
  • Voordelige prijzen: de prijzen van onze houten vloeren zijn echt heel voordelig.
  • Kliksysteem: onze onderhoudsvrije houten vloeren zijn makkelijk te leggen vanwege het kliksysteem. Hierdoor is de vloer ook in delen vervangbaar.
  • Garantie: wij geven 15 jaar garantie op onze houten vloeren.
  • Schuren is niet nodig: het schuren van deze vloeren is niet nodig.
  • Esthetisch: houten vloeren zijn tijdloos en elegant. Een duurzame houten vloer voegt niet alleen waarde toe aan uw huis, maar ziet er ook prachtig uit.
  • Gezondheid: duurzame houten vloeren zijn gemaakt van natuurlijke materialen en bevatten geen giftige stoffen die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid.
  • Duurzaamheid: duurzame houten vloeren zijn gemaakt van hout dat afkomstig is van duurzaam beheerde bossen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw vloer lang meegaat.
  • Milieuvriendelijkheid: Door te kiezen voor een duurzame houten vloer draagt u bij aan het behoud van onze bossen en helpt u de impact van de houtindustrie op het milieu te verminderen.

 

Tips

Hoe kiest u de juiste duurzame houten vloer?

Bij het kiezen van de juiste duurzame houten vloer zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

Type hout

Er zijn veel verschillende soorten hout beschikbaar voor houten vloeren. Kies een houtsoort die past bij uw interieurstijl en levensstijl.

Installatiemethode

Kies een installatiemethode die past bij uw situatie en ervoor zorgt dat uw vloer veilig en duurzaam is. Wij hebben een eenvoudige klikmethode waardoor de vloer gemakkelijke zelf te plaatsen is.

Certificeringen

Kies voor een duurzame houten vloer met de juiste certificeringen, zoals FSC- en PEFC-keurmerken, om er zeker van te zijn dat het hout afkomstig is van duurzaam beheerde bossen.

Hoe onderhoudt u uw duurzame houten vloer?

Het onderhouden van uw duurzame houten vloer is essentieel om ervoor te zorgen dat deze lang meegaat en er op zijn best uitziet.

 

Hier zijn enkele tips voor het onderhoud van uw vloer:

1. Regelmatig schoonmaken: veeg de vloer regelmatig schoon met een zachte bezem, dweil of stofzuiger om vuil en stof te verwijderen. Vooral vuil zoals bijvoorbeeld kleine steentjes moeten regelmatig met een stofzuiger worden verwijderd. Steentjes kunnen de houten vloer namelijk blijvend beschadigen.

2. Gebruik de juiste schoonmaakmiddelen: gebruik schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor houten vloeren om beschadiging te voorkomen. Bijvoorbeeld: gebruik lauw/koud water met een klein dopje natuurzeep.

3. Vermijd overmatig water: houten vloeren zijn gevoelig voor vocht, dus vermijd het gebruik van water of vochtige doeken om de vloer schoon te maken. Mocht u toch overwegen om water te gebruiken gebruik dan lichtvochtige doeken.

4. Bescherm de vloer: gebruik viltjes onder meubels en voorkom krassen en beschadigingen door voorzichtig met de vloer om te gaan.

5. Schoonloopmatten bij de deur: zand en kleine steentjes beschadigen vaak de houten vloer. Probeer ten alle tijde te voorkomen dat dit de toplaag van de vloer beschadigd. Dit kunt u doen door gebruiken te maken van een schoonloopmat bij iedere deur die naar buiten gaat, zoals de voordeur en de tuindeur.

 

Milieuvriendelijkheid is belangrijk

Door te kiezen voor een duurzame houten vloer draagt u bij aan het behoud van onze bossen en helpt u de impact van de houtindustrie op het milieu te verminderen. Bij het kiezen van de juiste duurzame houten vloer is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals het type hout, de dikte en afwerking, de installatiemethode en de certificeringen. Vergeet niet om uw houten vloer regelmatig te onderhouden om ervoor te zorgen dat deze er op zijn best uitziet en lang meegaat.

Duurzame houten vloer kopen?

Bij ons koopt u de mooiste en kwalitatief beste duurzame houten vloeren. Duurzame houten vloeren zijn een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een vloer die esthetisch aantrekkelijk is. Ook de levensduur en bijdrage aan een duurzamere toekomst zijn belangrijk.

Duurzame houten vloer offerte?

Als u meer informatie wilt over duurzame houten vloeren, of als u een offerte wilt aanvragen, neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste eiken duurzame houten vloer. Bij ons koopt u de mooiste en kwalitatief beste duurzame houten vloeren.

Contact opnemen

Hebt u vragen over een legpatroon of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met uw toekomstige onderhoudsvrije vloer.

Bel ons

Bereken uw prijs